Pályázatírás

Vállalkozások igen fontos anyagi forrásai lehetnek a pályázatok. Pláne ha az vissza nem térítendő támogatást nyújt számunkra. Éppen ezért nem mindegy, hogy az adott forrásnak, támogatásnak a megpályázása hogyan történik. Sokan azt gondolnák, hogy a pályázatírás pofonegyszerű, ám ez korántsem van így! Nagyon is sok múlhat a szövegezésen, a megfelelő csatolmányokon. Rengeteg cég követi el azt a hibát, hogy nem alkalmaz profi pályázatírót. Lássuk, miért is nem szerencsés ez a megoldás!

Tipikus hibák, amennyiben nem profi pályázatíró végzi a pályázatírást

  • pénzügyi adatok pontatlan megadása
  • számítások pontatlansága
  • formai szempontoknak való nem megfelelés
  • rossz szövegezés
  • hiányos csatolmányok, dokumentációk
  • nyelvezet helytelensége
  • időpontok figyelmen kívül hagyása

Ezek a figyelmetlenségek, hibák ahhoz vezethetnek, hogy pályázatát elutasítják, még ha a pályázati kritériumoknak alapjában vállalkozása meg is felelne.  Hát nem lenne bosszantó, ha a pályázati összegtől csupán a nem megfelelően megírt pályázat miatt esne el?

Hogyan induljon jobb eséllyel a pályázaton?

Természetesen, ha egy szervezet profi szakértőt alkalmaz, ilyen vagy ehhez hasonló hibák elő sem fordulhatnak. A pályázatíró ugyanis ügyel a precizitásra, hiánytalanul bekéri a szükséges dokumentumokat, amelyek alapján alaposan elemzi a vállalkozás pénzügyi eredményeit, majd a szervezet tagjaival együttműködve készíti el pályázati anyagokat. Igyekszik a vállalkozás legerősebb oldalát bemutatni , így alkalmazva azokat a tendereket, melyek ezt lehetővé teszik.

Szakember lévén a pályázatírónak gyerekjáték a helyes nyelvezet és szövegezés, a formai szempontokhoz való igazodás, még akkor is, ha idegen nyelven kell benyújtani a pályázatot.

Pályázatíró alkalmazásával tehát a lehető legnagyobb eséllyel pályázhat, továbbá nem Önnek kell megbirkóznia a pályázatírás komplex ismereteket követelő feladatával, így időt és energiát is spórolhat.

Aktuális pályázatok

Kutatás fejlesztés pályázat

Telephelyfejlesztés pályázat

Vállalati technológia fejlesztés

Vállalkozásfejlesztés

Külpiaci megjelenés